Maak kennis met

Het Team

Tim van Bakel

 Secretaris

Ik heb ooit meegemaakt dat mensen 4 uur lang in de rij hebben gestaan, omdat ze eten konden kopen met korting. De korting was welgeteld 1 euro. Door deze ervaring en door de vele andere ervaringen die ik door mijn internationale studie heb mee mogen maken ben ik me gaan beseffen hoeveel geluk wij als studenten hier in Nederland hebben. Dit geluk wil ik graag andere kinderen ook geven zodat ze altijd kunnen eten en een goede kans hebben op een betere toekomst! 

 

Mark Enderink 

 Algemeen bestuurslid

Dankzij mijn internationale opleiding heb ik al veel verschillende culturen mee mogen maken. De mogelijkheid die ik heb gehad om een half jaar in Azië te mogen wonen, heeft me laten inzien dat er grote verschillen zijn in de leefomstandigheden over de wereld. Voor ons zijn basisbehoeften heel 'normaal', maar voor veel mensen in de wereld moeten ze hier voor vechten. Veel mensen wonen in armoede en de meeste kinderen hebben geen mogelijkheid om naar school te gaan. Daarom wil ik iets terug doen voor deze kinderen, en ze een betere toekomst geven.

Volg ons op Social Media:

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch